VVV

 

click op een vraag voor het antwoord


Nieuwkomers
‣ Wat verkoop je?

Ik ben kunstenaar. Ik handel in menselijke emoties. Dingen die baren gevoelens, ideeën, hypnotiseren of inspireren mensen tot actie, passiviteit, bewondering, spijt, moed of een gevoel van vrijheid, van ondraaglijk geluk en alles wat daar tussen of buiten deze zit; dat het goed komt, of beter of slechter.

Nu, technologie is zo veel gevorderd dat je al dit via je computer kunt kopen. Je moet subatomaire deeltjes (die tegelijkertijd elektromagnetische golven zijn, wat een schizofrene universum!) in het geheugen van je machine laten vliegen. (Ja, kunststof, silicium en metaal onthouden dingen, dus geef ze vriendelijke herinneringen; wanneer ze gevoelens en moreel oordeel verwerven, zal je schitteren in hun dankbare harten als een liefdevolle vader, toen ze machteloos en onkundig van de wegen der wereld waren geweest ). Middels een onzichtbare verbinding, ergens onder de , je tikt met een vinger op en al de magie gaat vanzelf.

Dit en nog meer in de vorm van een luisterboek van soms ± één uur lang, dat je hoogstwaarschijnlijk herhaaldelijk zult beluisteren, dat je maar wat kleingeld kost. Is het niet absurd? Zo, bel je vrienden op, zet de thee, koffie, wijn of sap en de koekjes klaar en geniet van het nogal ongewone luisteren.

‣ Wat koop ik?

Je krijgt een digitaal product; een audio bestand in “m4b” en “mp3” formaten, van de opname van een werk, of deel er van, of meerdere werken samen, voorgedragen in gereconstrueerde oud-Griekse uitspraak.

Na de aankoop, krijg je een download-link (zowel op de webpagina en via email), die leidt naar het aangekochte bestand, dat je op je computer moet opslaan, decomprimeren/unzippen en daar gebruiken of op je ander afspeel-apparaat zetten.
Let a.u.b. op, dat bestandformaten of andere technische details kunnen veranderen; verzeker eerst jezelf dat je een product koopt dat geschikt is voor het beoogde apparaat en gebruik, alvorens je tot kopen overgaat.

Op deze website vind je een aantal links van gratis , onderaan iedere pagina dat een werk presenteert, die je mag downloaden om ze op je apparaat uit te proberen. Op deze wijze kun je kwaliteit, stijl en speelbaarheid van een product beoordelen en het proces verkennen voordat je het koopt.

‣ Welk formaat heb ik nodig?

Om download-tijd en volume te beperken, worden de werken aangeboden in m4b en mp3 formaat, gecomprimeerd in één zip-bestand.
Formaat m4b is lichter, biedt betere geluidskwaliteit aan en heeft ook het voordeel dat het in “kapittels” verdeeld en “bookmarkable” is, ( software/apparaten kunnen bijhouden op welk punt het luisteren ophield en de volgende keer hoeft men niet te zoeken om verder te luisteren. “Kapittels” maken het vinden en navigeren door de verscheidene delen gemakkelijk ).

Advies: download eerst de m4b-sample om het proces te verkennen en te controleren of uw apparaat dit formaat kan afspelen. Hier en hier vind je informatie over software dat m4b erkent; of zoek op het internet. Als je software/apparaat m4b niet aankan, het mp3 formaat zou genoegzaam werken.

NB: Soms willen mobiele apparaten geen bestanden downloaden zonder behulp van een “download manager” applicatie (beschikbaar op het internet. Sommige gratis browser-applicaties bieden wél deze mogelijkheid). Anders, gewoon downloaden op je computer en verplaats het bestand naar het mobiele apparaat.

Als het absoluut noodzakelijk is om een ander formaat te gebruiken, neemt u desgewenst contact met ons op (kies “ondersteuning”).

‣ Waar kan ik naar je audio luisteren?

Laat me raden… in een vliegtuig, bus, bed, auto, woonkamer, wachtende, wandelende, lezende, rustnemende, op een terras, in het bos, op welke plaats of moment ook, mits je gebruik maakt van een apparaat dat m4b of mp3 bestanden kan afspelen, zoals iPods, iPads, computers, smartphones, mp3 spelers, tablets etc. en je hebt de geschikte audio-bestanden gekocht, gedownload, uit de zip-formaat gepakt en er op gezet…
Download één of alle fragmenten van de op de pagina van ieder gepubliceerde werk en controleer of het op jouw apparaat werkt, tenminste als het niet is.

NB: Ten overvloede maar… zorg a.j.b. dat je gebruik maakt van een formaat dat voor jou werkt en niet een andere! :-)
NB: En ja, fragmenten kun je gratis downloaden.

‣ Waar gaat deze website over ?

Deze website is een op het ontbreken van een bevredigende voordracht of uitvoering van werken in het oud-Grieks. Een poging om verwarring over de uitspraak te verminderen en zodoende een referentiepunt voor iedere geïnteresseerde vast te stellen. En dit is maar het begin!

Velen hebben geprobeerd om deze taal zelf te spreken, velen zouden het graag willen, velen wensen hartelijk dat ze een idee konden krijgen van hoe ze heeft geklonken. Ik ben een van hen allen… In de hoop dit uit te vinden, heb ik besloten alle informatie daaromtrent, binnen mijn bereik, te verzamelen en het een keer te proberen; dit duurde een respectabel aantal jaren. Nee, ik heb niet “die” milennia oude cassetteband gevonden. Ik nam beschrijvingen over de klanken, uitspraak, productie of ontwikkeling van die taal die mij beschikbaar waren en probeerde alles toe te passen. Één ding moest helder blijven: deze taal, zoals de meeste, is ene die gesproken wordt door … mensen, zelfs nu de originele sprekers al lang niet onder ons lopen.
Noem het een experiment of een kunstwerk. Geen weldenkend mens zou het anders kunnen noemen, zolang “die” cassetteband nog niet is teruggevonden …

Dit is waar ik mee opgedoken ben. Mijn cassette.

‣ Wat voor werken ga je publiceren?

Op dit moment worden de “Fabels” van Aisopos en de “Ilias” van Homerus geproduceerd. Werk van vele anderen, waaronder Parmenides, Hesiodus, Posidippus zal spoedig komen, uitgebracht in series als het om langere teksten gaat.

Er zullen algemene productie-categorieën zijn zoals Epiek, Filosofie, Wetenschap, Poëzie, Divers, Retoriek… welke te vinden zullen zijn op de Producties-pagina of via de navigatiebalk van de website, wanneer relevant werk wordt gepubliceerd. Nieuw werk zal steeds op de homepagina verschijnen (te bereiken door een click op het logo bovenaan).

‣ Hoe vind ik waar ik naar zoek?

Om iets het snelst te vinden, gebruik het boven-rechts op alle pagina’s. Het zou moeten werken in alle online taalversies van deze website.


Nieuwsgierigen
‣ Waar zijn de resterende delen van werk x, y, z?

Een dergelijk ongewone productie is nogal veeleisend. Het gebrek aan ernstig vergelijkingsmateriaal verlengt natuurlijk het hele proces.

Als een deel van een werk is gepubliceerd, een volgend deel zal, normaal gesproken, binnen een maand komen. Als er ook introductie-videos, uitleg- of opinie-teksten zijn gepland kan deze opvolgperiode langer worden.
Laatste publicaties zullen verschijnen op de homepagina (te bereiken door een click op het logo bovenaan).

‣ Ik wou het hele werk kopen; kan dat?

, het is mogelijk om je voor in te schrijven of te sponsoren, door een bericht te zenden. Je kan ook een nog lagere totale prijs krijgen (als dit gewenst is), dan door de delen apart te kopen. A.u.b. noem in je bericht dat je de “speciale totale prijs” voor het hele desbetreffende werk wenst.
Natuurlijk zul je moeten wachten tot de delen daadwerkelijk zijn geproduceerd en uitgegeven, maar door te sponsoren of voor in te schrijven krijg je ze gelijk bij publicatie. Met een voorinschrijving krijg je een persoonlijk bericht van beschikbaarheid.

‣ Kan ik je werk uitzenden of publiekelijk presenteren?

Als je me wilt maken, neem ik aan dat je me eerst zult waarschuwen, niet waar? Aldus, zonder mijn toestemming geen publicaties van het werk. A.u.b., gebruik het contact-formulier voor gerelateerde zaken.

‣ Wat is je prijs schema?

Om zaken eenvoudig te houden, gaat alles voor een vaste prijs.
Als je alle delen van een enkel werk in één keer koopt, zal de prijs nog lager uitvallen dan afzonderlijk kopen. Maar tot vandaag is dit nog niet het geval. Totdat een compleet werk is uitgegeven, kun je voorinschrijven, sponsoren of .

‣ Zijn er “happy hours”, kortingscoupons of promoties?

.


Gelukzaligen
‣ Ongelooflijk! wil je live bij ons thuis, plaats, locatie, evenement optreden?

Ik wil het graag, maar heb een vroege kennisgeving nodig voor mogelijk open data, zeker als het weg is.

‣ Kan ik je werk kopen als geschenk voor iemand?

Ze zullen je er om beminnen. U kunt dit doen in onze winkelpagina, door het invullen van uw gegevens in de “Koper Informatie” en de gegevens van de ontvanger op de “Ontvanger van Cadeau Informatie”, zodat ze hun nieuwe cadeau kunnen downloaden. Jij krijgt een email met de aankoop-details, terwijl de ontvanger de download links krijgt. Je kunt een cadeau kopen door te clicken op de ervoor bestemde op de onderste helft van een werk-pagina.

‣ Ik vind wat je doet geweldig, kan ik je sponsoren?

Tuurlijk! u, mensen of organisaties die het enorme werk achter deze onderneming kunnen waarderen, zijn van harte welkom om de te bespreken.

‣ Ik bereid een theater/film/radio/muziek-productie voor, kan ik je bereiken?

Nou, dat is waarom er een contactformulier op de website staat…

‣ Ik wou graag zelf ook reciteren, maar weet niet hoe. Kunt u mij uitleggen hoe het moet?

Zodra de eerste volledige werken zijn gepubliceerd, kan er een set van tutorials (evt. video) worden gemaakt, voor degenen die graag de belangrijkste punten willen leren. Voor diepgaander en gedetaileerder werk, persoonlijk coaching is mogelijk. Later, als de tijd het toelaat, wou ik een wat .

‣ Onze school wil graag uw werk gebruiken. Wat zijn de voorwaarden?

Er zijn mogelijkheden om mijn werk voor educatieve doeleinden te gebruiken. Neem a.u.b. contact met mij op en ik zal graag het nodige willen bespreken.

‣ Zou u liefdadigheid overwegen?

Omdat na vele pogingen bleek dat en omdat voor velen van ons artistieke inspanning veel meer betekent dan vermaak alleen, geef me een belletje.

‣ Nou,   je hebt me overgehaald.   Ik wil kopen.

Je hebt niet alleen goede smaak, je bent ook wijs! Dank je voor het clicken op de knop :-)
Dit wordt een spannende dag. Zoek een werk dat jou interesseert, click en geniet er van!


Slordigen
‣ Kan ik een kopie aan mijn vrienden geven/verkopen?

Als je iets wilt delen, deel je ideeën, je indrukken, je gevoelens over het werk, niet het bestand … Ik heb hard gewerkt en je hebt jouw aandeel betaald… Het is niet toegestaan ​​om het te verkopen of gratis te geven aan wie ook en om welke reden dan ook. Ik houd de prijs laag en sta gratis herstel-download toe als er iets misgaat, zonder ons leven moeilijk te maken met codes of serienummers.
De bestanden zijn echter gewatermerkt, zodat de eerste koper zou kunnen opsporen en … zal ervan genieten om vragen te stellen op zijn unieke wijze

‣ Ik heb per ongeluk mijn luisterboek gewist, wat nu?

Bij aankoop heb je levenslang recht op totaal 4 downloads.
MAAR OM DIT TE BEWERKSTELLIGEN DIEN JE JE AANKOOPGEGEVENS TE BEWAREN! en ze op te sturen aan Podium-Arts.com wanneer het gevraagd wordt.


Onrustigen
‣ Ik vind je product drie keer nix. Krijg ik mijn geld terug?

Helaas, dit is niet mogelijk.
Terugbetalingen kosten veel meer dan het product en een koper krijgt van te voren voldoende gelegenheid om door het beluisteren van de voor zichzelf te of een aankoop de kosten en moeite waard is. Dus, geen geld terug.

Iets anders is het in geval van een frauduleuze transactie, zoals die je credit-card heeft gestolen; dan is de zaak door fastspring.com en je bank of credit-card uitgever behandeld. Als je claim door hen gegrond wordt bevonden, volgt een geldrestitutie zo gauw als bij die bank gebruikelijk is in soortgelijke gevallen.
Dit is buiten de bevoegdheden van Podium-Arts.com

‣ Ik hou van Aisopos, Homerus, helden, goden … maar dit? dit … klinkt Chinees.

Toevallig het Chinees (het Noors e.a.) wordt uitgesproken met een musicaal accent, zoals het oud-Grieks. Zou dít jou misschien tot die gedachte kunnen hebben gebracht?!

‣ Ben je gek?

Alles (bijna dan) is relatief… maar weet je wat? mensen wennen aan de .

‣ Ik hou niet van wat je doet.

Dan word je vriendelijk verzocht om het contact-formulier niet te gebruiken en je hoeft mijn werk ook niet te kopen of te gebruiken. Er is in het leven.

TIP: probeer het nog’s als je met vakantie bent.


Zeg ‘ns…
‣ Je lijkt een zeer interessante persoon, wil je met me trouwen?

Vraag mijn vriendin, misschien is ze bereid om een deal te bespreken als ze genoeg van me heeft, …of haal wat frisse lucht.

‣ Wat vind je van de toestand in de wereld?

Luister naar de “Ilias”, je kunt begrijpen wat mensen onder elkaar doen…

‣ Dit klinkt anders dan hoe ze in Griekenland spreken!

Je hebt het goed gehoord! Dit komt omdat ik de overgeleverde oude teksten voordraag, in een gereconstrueerde oud-Griekse uitspraak. De hedendaagse omgangstaal verschilt uiteraard in sommige punten van deze.
E.g. veel letters en tweeklanken worden anders voorgelezen. Tegenwoordig lijken veel Grieken te geloven dat hun taal altijd hetzelfde als nu heeft geklonken en vinden pogingen tot reconstructie van het oud-Grieks “vreemd”, “raar”, “fout”, “onmogelijk”, “belachelijk” en ander …subtiels. Het is duidelijk dat ze niet behoorlijk zijn geïnformeerd. Men kan nog steeds genoeg sporen van de oude uitspraak vinden terwijl, op dit punt van haar geschiedenis, de taal niet meer een exacte overeenkomst tussen geschreven en gesproken elementen vertoont zoals vroeger. Hoe dan ook, laten we zien of jouw taal het zelfde zal blijven klinken over 3.000 jaar… :-)

‣ Vertel me over je website…

Deze website is gebouwd op basis van een “theme” van de getalenteerde en zeer klantvriendelijke mensen van CssIgniter. De mooie fonts (Aroania, Alexander, Alfios) zijn afkomstig van George Douros die ik dankbaar ben voor de complete set, dat gratis wordt aangeboden.
Voor al de rest, dank aan de hoofdsponsor, .


[mini_player audio=&#8221;http://www.podium-arts.com/wp-content/uploads/2013/01/rainbow.mp3&#8243; autoplay=&#8221;false&#8221;]<audio autoplay="false"><source src="http://www.podium-arts.com/wp-content/uploads/2013/01/rainbow.ogg" type="audio/ogg"/><source src="http://www.podium-arts.com/wp-content/uploads/2013/01/rainbow.mp3" type="audio/mpeg"/><embed src="http://www.podium-arts.com/wp-content/uploads/2013/01/rainbow.mp3"/></audio>
mouse made of cheese
samples sectie
samples sectie
foto van oude radio
getrokken gezicht
zoekveld
foto van lieveheersbeestje
love u gesneden op plakje kaas
mijn foto als oud geschilderd portret
een groep bloemetjes die lijken op iets te wachten
een trouw wachtende hond
zo ver als de maan
cadeau knop
sponsoring possibilities
ouwerwetse leraar
hand op PC scherm
oranje knop die wordt groen
boos gezicht van crimineel
samples sectie
judge
foto van dief
octopus gezicht
boring
foto van sponsor
Our website needs some maintenance (or radical updating). Not all audiobooks are visible here. Until everything is fixed, please visit only our new website: AncientGreek.eu.  Thank you!
+