Over


de Zaak

Podium-arts.com is er om evenementen met artistieke inhoud, zij het concerten, poëzievoordrachten, dans, theater, festivals, exposities of iets dat kan worden opgevat als betrekking hebbende tot de kunsten, enkel of gecombineerd te organiseren en er over te adviseren. In drie woorden: ConceptCreatiePerformance.

Podium-arts.com start nu ook luisterboek-producties van werken van de griekse literatuur, gereciteerd in het oud-Grieks, met de geleidelijke publicatie van Aisopos’ fabels, die op zijn tijd zal worden gevolgd door de Homerische “Ilias” en meer. In de tussentijd ander belangrijk of fraai werk zal verschijnen, ook eigentijdse poëzie. De opnames zijn beschikbaar in m4b en mp3 formaat, te downloaden na aankoop. Deze en komende werken kunnen worden beluisterd op een computer of een ander geschikt (ook draagbaar) apparaat of software dat audio kan afspelen.


de Chauffeur

… lang actief in de klassieke muziek, nu de traditionele ‘mezzo del cammin’ voorbij, werd ik, een jaar of 25+ geleden, geïntrigeerd door de twijfels en discussies over de uitspraak van het oud-Grieks en begon relevante informatie te verzamelen. Gefascineerd door vele oude teksten en adviezen van wijze academici over deze zaak, waagde ik het, om de verspreide stukken van kennis aan elkaar te passen. Het resultaat van deze poging, hier gepresenteerd, combineert mijn belangstelling voor de klassieken, een lange professionele betrokkenheid bij muziek uitvoering en creatie, geluidsbewerking, en mijn esthetische overwegingen. In sommige gevallen van gebrek aan informatie, heb ik mezelf ​​enkele artistieke, doch realistische vrijheid toegestaan…
Ik leef samen met deze , wier steun is onmisbaar en een aantal kinderen, die op tijd moeten slapen of van getuigen.

Ioannis Stratakis
Ik geniet van het musiceren met mijn altviool, samen met de vrienden van het A.C.O. en onze inspirerende artistiek leider Peter Santa, het National Radiosymfonieorkest (Athene, GR) en de Camerata Athenea.
Ik hou van koken, lezen en alles wat me helpt slaap te vermijden.
Reizen (innerlijk of anderszins) gebeurt spontaan en het bijwonen van lezingen voor nerds classici verfrist me, door het bewonderen van al die fantastische mensen die kennis ondersteunen, bewaren, uitbreiden en doorgeven, beter bekend als wetenschappers. Als kunstenaar, ben ik hier om gewoon dingen te *zeggen*.
Als de tijd het toelaat, stort ik mijn overpeinzingen in het prachtige ipernity van Zuid-Frankrijk, of op de gebruikelijke ‘sociale netwerken’.

 

foto van Mo en Sem
wat ze denken dat ik 's nachts doe
Our website needs some maintenance (or radical updating). Not all audiobooks are visible here. Until everything is fixed, please visit only our new website: AncientGreek.eu.  Thank you!
+